Președintele CJ Vâlcea: Din nou, muncim pentru drumuri și poduri județene bune, și în 2022

 

Zilele trecute, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a fost prezent în comuna Mihăești, acolo unde se află în pregătire, în vederea asfaltării, un nou sector din DJ 647.Chiar dacă bugetul CJ nu acoperă toate nevoile și ambițiile conducerii județului, președintele dă asigurări că va continua investițiile în ritm susținut și anul acesta.

“Am aflat și o veste bună: se vor deschide liniile de finanțare europeană, pe Programul Operațional Regional, ceea ce înseamnă că vom putea moderniza mai multe drumuri județene, de la un capăt la altul.

DJ 646 Băbeni-Frâncești-Tomșani-Costești-Mănăstirea Arnota sau DJ 676 Cerna- Copăceni-Lăpușata-Roșiile-Tetoiu- Bălcești (care este și cel mai lung drum din județ) sunt doar două drumuri pentru care avem pregătite proiecte, care vor fi depuse pe acest program de finanțare.

Până când vom reuși să luăm bani europeni, kilometru cu kilometru, vom asfalta drumurile județene și vom interveni acolo unde este nevoie urgent de reabilitare” – susține Constantin Rădulescu.

 

Lasă un comentariu