EPISODUL 31

OAMENI BUNI

Oameni buni…Episodul 23
Vâlcea, pe locul 6 în turism!
În anul 2023, Vâlcea se afla pe locul 9 în topul celor mai vizitate județe din România. Conform celor mai recente date publicate de Institutul Național de Statistică, în luna februarie 2024, Vâlcea, s-a clasat pe locul 6, după București, Brașov, Prahova, Cluj și Bihor.
Cu peste 35.000 de turiști într-o lună, Vâlcea nu doar că a devansat județe cu pretenții cum ar fi: Sibiu, Constanța sau Timiș, dar comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul turiștilor din Vâlcea a crescut cu peste 20%.
Aceste rezultate ne demonstrează că investițiile pe care le facem în mod direct în turism: restaurarea obiectivelor turistice, susținerea programelor culturale, implementarea unor proiecte de agrement; dar și indirect, prin modernizarea infrastructurii, dau roade și reușim să atragem din ce în ce mai mulți turiști.
Toate aceste lucruri se fac după cum spun mereu, cu voia Lui Dumnezeu și cu ajutorul oamenilor. Da, oamenii, vâlcenii care investesc în acest domeniu, care caută soluții inovatoare pentru a deveni gazde mai bune. Cei care zi de zi își desfășoară activitatea în turism, aceștia sunt oamenii noștri buni, cărora le datorăm și le dedicăm acest rezultat.
Creștem de la an la an și, susținându-i pe acești oameni, vom crește și mai mult și vom ajunge, de ce nu, pe podium.
În ceea ce mă privește, îmi voi folosi toată puterea și priceperea mea, cu bună-credință, pentru a-i sprijini pe cei care fac județul Vâlcea atractiv, primind turiști aici, în județul cel mai frumos din România, județul turismului total.

Tags :
Lasă un comentariu