EPISODUL 32

OAMENI BUNI

Oameni buni…Episodul 23
Din dragoste și cu bucurie…încă o sâmbătă lângă vâlcenii mei dragi!
Am plecat la drum astăzi pentru mai multe activități în județ, oprindu-mă pentru câteva momente în târgul de săptămână de la Marcea. Aici merg de fiecare dată cu plăcere, pentru că îi iubesc pe oameni și mă bucur de întâlnirea cu producătorii locali. De aici, cumpăr cu încredere produse muncite de vâlcenii noștri dragi.
Următoarea oprire a fost la Prundeni. Îi mulțumesc Cristinei Munteanu pentru invitație și o felicit pentru drumul prin vie, o investiție care sprijină dezvoltarea turismului viticol. Ne vom asocia pentru un proiect de apă și canalizare, pentru ca investitorii în pensiuni și crame să beneficieze de cele mai bune condiții. Aprecieri celor care ne ajută să câștigăm pariul pe turismul vâlcean!
Am ajuns și la Drăgășani, la o competiție sportivă dedicată tinerilor, unde am retrăit bucuria generației de aur și l-am întâlnit pe Anghel “Puiu” Iordănescu, un idol al generației mele. Mulțumesc, Lucian Borța și Bogdan Matei, pentru invitație și implicare. Felicitări organizatorilor, Narcis Enăchescu și Tavi Mîțoc!
Am revenit în oraș și m-am oprit la Muzeul Satului Vâlcean, unde se filmează o emisiune pentru Sfintele Sărbători de Paște. Mulțumesc, Georgel Nucă, pentru că ai ales județul Vâlcea pentru acestă emisiune frumoasă, ce va fi difuzată în a doua zi de Paște, la postul național Favorit TV.
Întâlnirile cu vâlcenii mă încarcă de energie, pentru că eu fac totul din pasiune și cu bună-credință, pentru dezvoltarea județului și pentru binele vâlcenilor. Vă doresc tuturor o seară de sâmbătă plăcută!
#CuBunăCredință

Tags :
Lasă un comentariu