Râmnicu Vâlcea, un oraș care face o țară întreagă să tresară…de 636 de ani!…

Este o zi mare pentru municipiul Râmnicu Vâlcea, o zi în care ne prețuim și aducem omagiu înaintașilor noștri și ne uităm cu emoție în istorie.
Râmnicu Vâlcea este un oraș modern, un oraș domnesc, în care întâlnim repere istorice importante. Fie ca vorbim despre Biserica Sfânta Parascheva, ctitorită de Mihai Viteazul, fie că vorbim despre cele 13 biserici de peste 100 de ani sau de parcul Zăvoi, locul în care a fost intonat pentru prima dată “Deșteaptă-te, Române!”, Râmnicu Vâlcea este un oraș plin de istorie.
Și noi încercăm să facem istorie prin investițiile pe care le facem pentru dezvoltarea acestui frumos oraș. Am construit prima clădire de spital după Revoluție, vom construi o centrală termică în cogenerare, pentru ca râmnicenii să plătească mai puțini bani pentru apă caldă și căldură, avem în derulare un proiect unic în țară, dedicat tinerilor, Cyber Smart Academy. Toate aceste proiecte, dar și multe altele, le facem cu bună-credință pentru râmniceni.
Îl felicit pe domnul primar Mircia Gutău și pe echipa acestuia, pentru modul în care au organizat Zilele Râmnicului, o serie de evenimente care au atras mii de oameni în centrul orașului.
La mulți ani, Râmnicu Vâlcea!
La mulți ani, vâlcenilor din Râmnicu Vâlcea!

Lasă un comentariu